6/1/07

thE timE waS 1245. i LAid iN beD trYinG tO gO tO sLeeP..i keEp oN tosSIng aNd tUrninG aS i cudnT sHut mA eyeS..sudDENLy..iT caMe..thE aTTACk..mA asTHMa aTTAck..i toOK mA benThoLyn inhaLEr..boTh oF thE,.thE bLue aNd the yeLLOw onE..stiLL nO usE..mA heaRt suddENLy begaN tO beaT veRy fasT..treMondoUSLy fasT..iT feLt LikE as iF ma mA LunGs aNd HEARt aRE faLLinG aPART..aT thE saME time i feLt LIke i reaLLy aM goiN tO diE..mUm,aNd mA sibLIngS aRE aLL asLeep..So i quicKly weNt tO woKe mA mUm aNd ToLd hEr daT i cOuLdnT breaTHe aNd mA hEARt waS BeatIng sO fasT..

mA mUm toLD mE tO tKe mA inhaLEr..i tOLD hER i aLreadY toOk a feW pufFs..sHe staRteD To paniC aNd caLLed mA faTHEr wHo waS aS usuAL weRKinG nigHt shifT aT cisCo..sOhE asKed mA mUm tO caLLed mA unCLe tO heLp seNd mE aNd mA smaLL bRo tO NUH aS hE waS ALsO nt feELInG weLL...

aS sOOn aS I reaChed tHE hoSPitaL..the dOCtoR aNd nuRsEs cHEKED ma beaRTBeaT..mY bLOod presUre aNd aL daT LA..dEn i waS BeinG puT iN a waRd wHeRE tHe nuRSEs gaVe me oXygEn tO breaTHe..LATer tHEy inSertEd sOME LOng tuBE iNTO mA noSE..sO paiNFuL aT fiRst..thEn thE paiN jusT disSApeaRed..tHe dOc asKed me tO breaThe iN sLOwLy anD sLEep..sO i dId waT sHe inStrUcTED..thE pRoBLEm iS i caNt sLEEp..thEN tiZ guY iNFroNt OF mA bEd wHo i thiNK fraCtured hiS LEgstaRT smiLINg aT mE..i was LIke waT...wHy tHE heLL is hE smiLINg aT me??craZy guy..oKlA..caN saY hE's abit hAnDsoME..heHe..aT fiRSt iGnorED hiM aR..dEN he cOntinUed tUrnIng hiS heaD aNd smilE aT mE..sO nO choicE i gaV hIm mA reLUctaNt smiLE..heHe..

tHAnK gOd i waS aLLOweD tO gO hOMe afTEr LIke 5 hoUrs iN tHE waRd..i wAs diScHArgeD..yaY!

doc tOLd mE i waS ovErdOSed aNd i nEEd TO gO fOr aNothEr apPOinTmEnt tO sEE tHE sPeciaLIsT dOctoR..nOW iM stILL feELiNg aBiT weAK bUT i stILL cONtinUe IN bLOGINg..aS fOr mA bRo..hE waS adMitTed tO tHe hospITAL..dOc stiLL haVent cOnfiRMed daT hE tOO miGht hAv aStHma juST LIke mE..pOOr matiN.. i hOpe He quicKLy cOmes bACk hOMe..i mISh hiM!!

~FiQX~

Comments

Popular posts from this blog

Tell me.